РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Пошуковий запит: (<.>TJ=Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2859
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мельник Л. М. Eфективність дії природних дисперсних мінералів в очищенні водно-спиртових розчинів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Білоткач К. М. Штучні матеріали як носії для культивування поверхнево-залежних культур клітин. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Алькема В. Г. Цінова політика підприємств АПК на етапі адаптації до ринкових умов господарювання. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Шеремет О. О. Функціонування ринку соків в Україні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Стахурський В. О. Формування планових фінансових результатів діяльності підприємства як основна складова фінансового плану. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Кудирко О. М. Формування інноваційної стратегії та її реалізація на промислових підприємствах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Шевченко М. М. Фінансовий лізинг як напрям реалізації інноваційно-інвестиційної стратегії підприємства. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Юрій Е. О. Фінансове планування в системі стратегічного розвитку підприємства. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Юкало В. Г. Фізіолого-біохімічні властивості протеолітично активних штамів лактококів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Шупик І. І. Фермерські господарства жінок Полтавщини в умовах ринкової трансформації. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Федулова І. В. Фактори аналізу попиту на нововведення. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Гаврилова Т. В. Управлінські аспекти активізації діяльності підприємств у стратегічному напрямі їхнього розвитку. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Поставна Л. П. Управління ризиками в споживчій кооперації України як засіб підвищення ефективності взаємодії з АПК. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Ткаченко Н. М. Управління бухгалтерським обліком і його організація на підприємствах України. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Гуткевич С. О. Україна в контексті міжнародної інвестиційної діяльності. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Темчишина Ю. Л. Удосконалення індикаторів платоспроможності підприємства в комплексній системі аудиту. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Василенко С. М. Теплообмін в окремих струменях рідини в апаратах зі щілинними розподільними пристроями. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського